20140125

Prvi svetski rat

Danas knjige iz istorije i nisu baš najpouzdaniji izvor znjanja jer se u njima pišu stvari koje su masi ispričane, a nikada pravi uzroci nekog dešavanja i moramo da se pomirimo sa činjenicom da nikada nećemo sve znati. Smatra se da je povod bio SARAJEVSKI ATENTAT, ali realno je to bio samo paravan za prave razloge.
Dobit od prvog svetskog rata imala je samo vlastela pojedinih država, pravi dobit. Većinu tih država i dan danas čine potomci bogatih venecijanskih trgovačkih porodica koje su 300 godina prikriveno, sa svojim ogromnim bogatstvom i biznisom, migrirale u Holandiju, SAD, Englesku i Nemačku. Englesku su praktično svojim investicijama u zlatu prvu pokorili i umesto Venecije novo političko sedište ove trgovačke vlastele postao je London. Glavna poluga njihove moći je ogromna količina zlata kojom raspolažu, kontrola politike, finansiranje država i korišćene državnih vojski zarad zaštite sopstvenih trgovačkih monopola. Možda su vam poznatiji izrazi međunarodni bankari ili iluminati. Poznato je da je u ovom venecijanskom kartelu došlo do velike podele u 17. veku i da su se zbog toga interesi porodica sukobili. To je za posledicu imalo sukobe u njihovim masonskim ložama koje su pretrpele reorganizaciju. Podsticanjem ratova širom sveta sebi su obezbeđivali vrlo finu zaradu. Nema bolje investicije od investicije u rat u kome je ishod unapred poznat. Oni bi finansirali obe zaraćene strane, a pobednik nosi sve, pa se na kraju sve vraća u njihovu kasu.
I prvi svetski rat je finansiran i orkestriran tako da njima donese ogromnu dobit.
Uz to jedan od glavnih razloga za prvi svetski rat bio je ukidanje carstva u Rusiji (protektora pravoslavlja) i da zemlju dovedu u jednu ateističko, tačnije komunističko, stanje. Zašto? Prosto im nije odgovarala moć koju su ruski carevi imali na raspolaganju, a kad već imaju dovoljno novca da zarate strane da bi zaradili, sigurno imaju i dovoljno resursa da totalno promene režim jedne države. Prvi svetski rat je zajedno sa drugim i trećim (koji se još nije desio) predvidjen i u pismima koja su Albert Pike i Mazzini razmenjivali opisano je to detaljnije, možete i sami na internetu pronaći njihovu prepisku. Osnovni cilj im je da smanje stanovništvo naše planete da bi lakše kontrolisali stanovništvo, odnosno centralizovali vlast.
Biće reči i o drugom i trećem svetskom ratu u jednoj od sledećih objava!






No comments:

Post a Comment